Werken bij Les Fruits du Passau

Ben je op zoek naar buitenlandervaring op een glamping in Frankrijk? Geeft contact maken met gasten je nieuwe energie? Wil je helpen om onze gasten een goede vakantie ervaring te geven? Hou je van afwisselende werkzaamheden? Ben je beschikbaar van 1 juni - 8 september of minimaal 4 weken in juli/augustus? 

 

Wij zoeken ondernemende vakantiemedewerkers in de functie van Medewerker Keuken en Medewerker Bediening/Camping

 

Les Fruits du Passau is een glamping met 13 safaritenten die per week worden verhuurd en 3 Chambres d'Hôtes. Wij bieden onze gasten ontbijt/broodservice, lunch en table d'hôte aan. Er zijn twee terrassen waar onze gasten drankjes kunnen bestellen. Dus op elk moment van de dag is er wel wat te doen in de keuken of de bediening. 

 

Medewerker Keuken

De werkzaamheden van de medewerker keuken bestaan uit het zelfstandig ontbijt, lunchgerechten en snacks bereiden. Je helpt de kok bij het bereiden van de table d'hôte en bij alle voorbereidende en afrondende werkzaamheden. In dit werk moet je de HACCP voorschriften naleven. In piekperioden ben je bereid om de helpen in het opnemen en uitserveren van bestellingen.

We verwachten dat je bezig bent of een afgeronde koksopleiding hebt op MBO-niveau OF je hebt aantoonbare ervaring in het koken voor groepen. Je kan nauwkeurig werken en recepten precies en herhaalbaar uitvoeren. Een mooi product voor de gasten is belangrijk. Je bent leergierig en samenwerkingsgericht. Je hebt geen bezwaar om tussen 7.00-22.00 uur te werken.

Wij bieden je een vergoeding voor je reis naar en van Les Fruits du Passau. Verblijf in een eigen caravan op ons terrein en gratis maaltijden. We verzorgen de verzekering en een netto vergoeding, afhankelijk van je ervaring, van € 750 tot € 1000 per maand. 

 

Medewerker Bediening/Camping

De werkzaamheden van de medewerker bediening/camping bestaan uit het opnemen en uitserveren van drankjes, maaltijden en snacks, meehelpen in de keuken bij voorkomende werkzaamheden, controles uitvoeren om de gewenste kwaliteit te bieden en de vragen van gasten beantwoorden en zo nodig andere voorkomende werkzaamheden op de camping uit te voeren.

We verwachten dat gastvrijheid op nummer 1 staat, je over een hands-on mentaliteit beschikt, flexibel, leergierig en samenwerkingsgericht bent. Frans spreken is een pré, maar niet noodzakelijk omdat we vooral Nederlands sprekende gasten ontvangen. Je hebt geen bezwaar om tussen 7.00-22.00 uur te werken. Je houding en inzet zijn belangrijker dan je ervaring. 

Wij bieden je een vergoeding voor je reis naar en van Les Fruits du Passau. Verblijf in een eigen caravan op ons terrein en gratis maaltijden. We verzorgen de verzekering en je ontvangt een netto vergoeding, afhankelijk van je ervaring, van € 750-€ 1000 per maand.

 

Voor beide functies stuur je je motivatie en CV naar info@lesfruitsdupassau.nl. We nemen dan snel contact met je op.