Eten & Drinken

Bij het reserveren van een kamer bij Les Fruits du Passau krijgt u bij deze boeking standaard het onderstaande ontbijt. Verder is er dagelijks de mogelijkheid om mee te eten met het diner (wanneer dit van te voren wordt aangegeven).

Ontbijt

Dagelijks bieden wij een heerlijk ontbijt met verse croissants, knapperig stokbrood, heerlijk beleg, verse jus d'orange en koffie of thee.

Het diner

Het diner wordt geserveerd volgens het table d’hôte principe, dit betekent een vast menu waarbij je met elkaar aan tafel zit. Iedere avond verzorgen wij een driegangenmenu, buffet of barbecue voor € 19,00. Een kindermenu kost € 7,25.

Er wordt zoveel mogelijk gekookt met producten uit de streek. De stijl kenmerkt zich als eenvoudig, eerlijk en rustiek, waarbij huisgemaakt vanzelfsprekend is. Op verzoek koken wij vegetarisch en houden rekening met dieetwensen. Ook aan de kinderen wordt uiteraard gedacht. Mocht je iets iets niet lekker vinden, geef dit aan, we verzinnen graag een alternatief.

Kleine kaart

De hele dag door serveren wij lunchgerechten zoals clubsandwiches, uitsmijters, broodjes, pizza's en snacks. Voor bij de borrel diverse borrelhappen. Lekker uit of in de zon op ons terras.

Lekker bij de tent

Niet willen koken maar toch bij de tent blijven. Wij bezorgen huisgemaakte pizza's en frites bij de tent. s'Ochtends brengen wij de bestelde verse croissants, stokbrood, of chocoladebroodjes om lekker te kunnen ontbijten.