Bienvenue bij Les Fruits du Passau!

In het hart van Frankrijk vind je in de boomgaard een kleinschalige glamping met safaritenten en B&B. Het is een plek om tot jezelf te komen vrij van het alledaagse moeten, waardoor er tijd is voor ontspanning en ontmoeting. Het is een paradijs voor jongere kinderen. Er zijn een verwarmd zwembad, skelterbaan en trampolines. En met 7 ha. grond is er voldoende ruimte om te spelen en te ontdekken. 

Wij, Co en Adriana, willen dit fantastische stukje Frankrijk graag met je delen. Je kunt het jezelf comfortabel maken want zelf koken hoeft niet. Wij serveren warme broodjes bij de tent, je kunt bij ons lunchen en aanschuiven bij de table d'hôte. 

Les Fruits du Passau ligt op een kwartier rijden van de snelweg A71.

Ook buiten het hoogseizoen is het een mooie plek om tot rust te komen en een uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. 

 

Seizoen 2018

Het is weer mogelijk om te reserveren, we verwelkomen je graag op Les Fruits du Passau!

De 3 chambre d'hôtes kamers zijn het hele jaar te boeken.

Op 28 april start het glampingseizoen voor de meivakantie tot 5 mei en daarna zijn we geopend van 2 juni tot eind september.

De nieuwe eigenaren, Co en Adriana, zien er naar uit om je te ontmoeten en je van een onbezorgde vakantie te laten genieten.

Chambres d'Hôtes

In de boerderij bevinden zich drie gastenkamers met eigen sanitair. Er zijn twee familiekamers voor 5 personen, die uit twee kamers bestaan, en een vierpersoons familiekamer. De kamers zijn ruim van opzet en hebben allen daglicht en zicht naar de voor of achtertuin van de boerderij.

Bekijk de Chambres d'Hôtes

Glamping

Een safaritent, ingericht met een keuken, Nespressomachine, boxsprings en stapelbed. Het meubilair is grotendeels van steigerhout gemaakt.

Bekijk safaritent

Les Fruits du Passau